Konfirmandtilmelding 2020

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.

Før du tilmelder dit barn, bør du læse nedenfor vedr. konfirmationsforberedelse i Hjembæk-Svinninge.

Traditionen er, at der er konfirmation i Svinninge søndagen før og søndagen efter St. Bededag.

På selve St. Bededag er der konfirmation i Hjembæk. Man kan frit vælge mellem disse tre dage.

Når I tilmelder via knappen herunder, kan man ikke vælge dag. Dette aftales senere med sognepræst Asbjørn Janke Hansen.

Der er anledning til dette, når vi ses til gudstjeneste 8. september i Svinninge kirke kl. 10.30. Efter gudstjenesten er der en kort orientering til forældre og opskrivning af konfirmander på de respektive dage. Derefter går konfirmanderne i Sognehuset og har undervi

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale tilmelding kan benyttes mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen. Undersøg, hvornår der er frist for tilmelding i kirken, hvor dit barn skal gå til konfirmationsforberedelse.