Konfirmandtilmelding 2020

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.

Før du tilmelder dit barn, bør du læse dette vedr. konfirmationsforberedelse i Hjembæk-Svinninge:

Konfirmation i Svinninge og Hjembæk 2020

Tilmelding til konfirmation i Svinninge og Hjembæk i foråret 2020 foregår digitalt. Benyt nedenstående knap og få adgang til tilmeldingssiden på nettet. Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen. Den digitale tilmelding kan benyttes frem til 30. september 2019.

Traditionen er, at der er konfirmation i Svinninge søndagen før og søndagen efter St. Bededag. På selve St. Bededag er der konfirmation i Hjembæk. Man kan frit vælge mellem disse tre dage, som i 2020 er 3., 8. og 10. maj.

Ved digital tilmelding kan man ikke vælge selve datoen. Dette aftales med sognepræst Asbjørn Janke Hansen – f.eks. når konfirmanderne mødes til den første gudstjeneste den 8. september kl. 10.30 i Svinninge kirke. Efter gudstjenesten er der en kort orientering til forældre og indskrivning af konfirmander på de respektive dage. Derefter går konfirmanderne i Sognehuset og har undervisning til kl. 15.00.

Mvh. Asbjørn Janke Hansen, sognepræst i Hjembæk-Svinninge