Koncerter

HØSTFEST 22. september

Ved gudstjenesten 10.30 i Svinninge kirke og efterfølgende i Sognehuset medvirker harmonikaspiller Leif Ernstsen.

Leif Ernstsen kommer og festliggør gudstjenesten med sit dejlige harmonikaspil.
   Ringkøbing Amts Dagblad skrev: ”Leif Ernstsen spiller med vanlig og overdådig virtuositet”.

Bagefter i Sognehuset er der frokost og mere underholdning ved Leif og i forlængelse heraf auktion, hvor overskuddet går til menighedsplejen. Medbring gerne frugt, grønt eller andet fra egen avl til auktion.

GOSPELKONCERT 29. september

Søndag d. 29. sept. er der koncert med Claes Wegener og gospelkoret Trinity i Svinninge Kirke kl. 16.00.

Der vil denne søndag eftermiddag være ægte gospelsangglæde. Trinity er et unikt gospelkor med 60 sangere og Claes Wegener i front. Vi kan se frem til en koncert af stort format og til gospelmusikkens varme og intense måde at udbrede det kristne budskab på. Publikum inviteres til at synge med.

Trinity har base i Strandmarkskirken i Hvidovre og synger bl.a. Claes Wegeners gospelsalmer, der udtrykker gospelmusikken på dansk og videregiver vores værdifulde salmer til nye generationer.

“Claes Wegener har formået at skabe en ny genre inden for gospel”, skrev Indre Missions Tidende.

Koncerten varer en god time, hvorefter vi byder på et traktement i kirkens våbenhus.