Koncerter

IntSåRing

Kom og hør duoen IntSåRing (jysk for "ikke så ringe"), når vi har høstfest 23. september.

De medvirker både ved gudstjenesten kl. 10.30 i Svinninge kirke og efterfølgende i Sognehuset på Kirkevej 4.

IntSåRing spiller folkemusik fra Danmark og Skandinavien med afstikkere til andre sider af Nordsøen. Musikken er både sjov, smuk, underholdende, skør - om måske det hele på én gang.

De to musikere - Ivan og Pia, fortæller: "Vi har taget et navn fra et godt gammelt jysk udtryk. Og som alle jyder ved, skal der en hel del til, før det er 'int så ring!'.

Allehelgen med guitarist

Det er Allehelgen den 4. november. Da har vi gudstjeneste i Hjembæk kl. 15.00 og i Svinninge 17.00.

Begge steder medvirker guitaristen Mikkel Egelund Nielsen - både solo og sammen med organist og sanger Kristin Lomholt.

Mikkel debutterede fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2017.