Koncerter

Coming to America

Svinninge kirke 27. Maj kl. 16.00

Denne eftermiddag tager sangeren Kristin Lomholt og to musikere på violin og guitar os med på en rejse til USA sammen med de første nybyggere. Gennem sang, musik og anekdoter fortælles historien om, hvordan nybyggerne rejste over til at liv langt hjemmefra. Deres kirke og deres kultur. Musikken er fyldt med udtryk, som spænder fra sorg til glæde, fra storm til stilhed.

Tusinder af europæere søgte lykken i USA. Mange flygtede fra fattigdom og håbede på et bedre liv. Alene rejsen var en farefuld færd, hvor kun de stærkeste overlevede. De som nåede frem opbyggede et nyt samfund og en ny kirke, som byggede på den kultur og musik, de havde med sig hjemmefra. Indvandrernes historie er i høj grad aktuel i dag, hvor mange mennesker også flygter fra fattigdom.

Medvirkende:
Kristin Lomholt (sang og klaver)
Elisabeth Dichmann (violin)
Villads Hoffmann (guitar)