Koncerter

Snedronningen - et musikeventyr

Svinninge kirkes børnebor

Svinninge kirke 28. jan. kl. 17.00

Svinninge kirkes børnekor, Elsebeth, Kristin og Jóannes byder hjertelig velkommen til at opleve vores forestilling ’Snedronningen - et eventyr frit efter H.C. Andersen’ om kampen mellem det onde og det gode. Kom og se, hvad en rigtig ven er gjort af.

... Og der blev lys

Et foredrag om lys, farver og tro

Svinninge Sognehus 7. feb. kl. 19.00

Hvorfor kan vi se farver, og hvad består farverne af? Hvad er lys? Hvordan kan vi se? Meningsfuldt foredrag ved Claus Jørgensen Muldstrup om lys, syn, farver og tro. Han er udlært serigraf og grafiker og har studeret på Kunstakademiet i København. I dette foredrag deler han sin viden om lys og farver med os, lige såvel som sin forundring og fascination over, hvor fantastisk lysets og farvernes verden vidner om Guds storslåethed. Et foredrag, der både taler til den farveglade, den videnskabeligt indstillede, den filosofiske og den åndeligt søgende.