Koncerter

Julekoncert med Carsten Knudsen på ukulele

Søndag d. 16. december i Svinninge Kirke kl. 16.00

Carsten Knudsen - kendt fra komikertrioen ”De Nattergale” - er også kendt for at være Danmarks bedste ukulelespiller. En ukulelekoncert med Carsten Knudsen er en særlig smuk og intim oplevelse.

Ved denne solo-koncert folder Carsten sin musik ud for os. Med instrumentets helt unikke og fine klang kan vi se det lille Jesusbarn for os i krybben. Instrumentets enkelhed giver os mulighed for selv - med vores egen forestillingsevne - at se billederne fra julens fortællinger. Carstens koncert vil lægge op til både eftertænksomhed og latter, og som et fingeraftryk fra Carsten vil den være fyldt af charme og finurlighed.

Koncerten varer ca. 1 time. Efter koncerten byder Svinninge Kirke på et juletraktement i kirkens våbenhus.