Koncerter

Sognets koncert

Den 19. april kl. 16.00 i Svinninge Kirke

Svinninge Kirkes årlige, helt unikke koncert med overraskende og spændende indslag fra alle, som har lyst at byde ind. Både ansatte ved Svinninge Kirke, kirkens kor samt andre, som har lyst at bidrage, vil optræde. Der vil være en bred vifte af indslag fra både børn, unge og ældre.

Har du selv lyst at optræde med musik/sang, så henvend dig gerne til: Kristin Lomholt tlf. 23 10 75 42 kristinlomholt@outlook.dk.

Hvis du gerne vil synge/spille, men har brug for akkompagnement, så vil en af de ansatte  ved kirken gerne hjælpe dig.

Vokalselskabet GLAS

Den 26. april kl. 19.30 i Hjembæk Kirke.

Vokalselskabet GLAS er en gruppe af sangere, som optræder acapella. Gruppen består af seks markante kvindestemmer med rødder i Danmark, Finland, Færøerne, Ungarn og Polen.

Sangerne fandt oprindeligt sammen omkring en fælles passion for bulgarsk folkesang i 2001. Siden har de seks kvinder prøvet kræfter med så forskellige genrer som opera, verdensmusik, folkemusik og eksperimenterende rock og pop. GLAS indtager koncertrummet ved at placere sig forskellige steder i rummet. Sangerne kommer på den måde tæt på publikum. Det er en smuk og samtidig overvældende musikalsk oplevelse.

De seks kvinder i Glas er Ania, Katrina, Kamilla, Nini, Else og Maria.