Koncerter

Julekoncert med Miriam Jul og Esben

Søndag d. 15. dec. i Svinninge Kirke kl. 16.00.

Der vil både være kendte julesange, pop- og gospeljul, når Miriam Jul og Esben Just kommer til Svinninge Kirke. En rigtig julekoncert, der med garanti vil tænde julelys hos alle.

Miriam Jul er en fremtrædende solist i mange sammenhænge. Hendes repertoire er stort, og hun har bl.a. sunget duetter med Otto Brandenburg, Stig Rossen, Brdr. Olsen, Amin Jensen, Tom McEwan, Esben Just og Bobo Moreno.

Efter en lang karriere i Danmarks Radios pigekor, kastede Miriam sig som voksen over den rytmiske musik.

Pianisten Esben Just har en evne til at tryllebinde sine tilhørere, og som medspiller er han formidabel.

Julekoncerten med Miriam og Esben bliver helt sikkert en stor oplevelse for alle.

Kyndelmisse i Hjembæk med cellomusik

Til Kyndelmisse - den 2. februar kl. 19.30 i Hjembæk Kirke - får vi besøg af Ida Franck.

Ida er uddannet cellist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og studerede bl.a. hos prof. Erling Bløndal Bengtsson. Fra 1987 til 2008 var hun ansat ved Aarhus Symfoniorkester.

Ida vil spille forskellige værker for solo-cello samt værker sammen med Kristin Lomholt på sang/klaver/orgel.

Vi kan se frem til en smuk og stemningsfuld vinteraften i Hjembæk Kirke.