Konfirmand

KONFIRMATIONSFORBEREDELSE 22/23

Konfirmationerne i 2023 ligger i Svinninge 30. april og 7. maj, mens der i Hjembæk vil være konfirmation 5. maj.

Nogle har allerede tilmeldt deres konfirmand via digital tilmelding, som kan ske via dette link. Det er man velkommen til - så får jeg oplysningerne direkte i mit system.

Men jeg vil bede om, at alle udskriver, udfylder, underskriver (begge forældre skal underskrive, hvis der er fælles forældremyndighed) og afleverer blanketten, som man får frem ved at klikke på billedet herunder.

Den kan puttes i min postkasse på Kirkevej 6b eller afleveres ved gudstjenesten 4. september kl. 10.30 i Svinninge Kirke. Her mødes vi alle første gang, og jeg vil orientere om forløbet.

Mvh. Asbjørn Janke Hansen, sognepræst

Konfirmationer de kommende år (man kan frit vælge mellem de angivne datoer):

Kirke:   Svinninge           Hjembæk              Svinninge
2023:  30. april                5. maj                   7. maj
2024:   21. april            26. april                 28. april
2025:   11. maj               15. maj                18. maj
2026:   26. april              1. maj                    3. maj
2027:   18. april              23. april                25. april

Ved at gå ind på dette link kan man finde datoerne endnu længere frem: http://www.rmadsen.dk/kal/
Det er søndagene før og efter bededag, der er konfirmation i Svinninge, og det er selv bededag der er konfirmation i Hjembæk.