Babysang og klokkeklang

Babysalmesang er både sang, musik, bevægelse og rytmik for baby med udgangspunkt i salmer. Der lyttes til musik, pustes sæbebobler, babyerne gynges i små tæpper, vi bruger simple rytmeinstrumenter og simple dansetrin. Alle mødre i og omkring de 9 sogne med babyer på mellem ca. 1 og 6 måneder ved opstarten er velkomne.
Efter cirka 3 aktive kvarter sidder vi lidt og hygger os med amning, kaffe/te-drikning og snak.

Vi mødes onsdag formiddag kl. 10.30
Det koster ikke noget, men tilmelding er nødvendig. Der kan være max 10 på et hold.
Husk: Man behøver ikke at være vant til hverken at synge eller komme i kirken for at være med. Din baby er garanteret ikke i tvivl om, at det er noget for jer! Men hvis du er i tvivl, er du velkommen til bare at komme og "snuse" lidt den første gang.

Kirke- og kulturmedarbejder, Elsebeth Dyekjær Kruse